به گزارش روابطعمومي ادارهكل پژوهشهاي اسلامي رسانه :كانون پژوهشگران دين و رسانه با هدف ارتقاي سطح پژوهشهاي ديني رسانه ملّي آغاز بهكار كرد .
در آيين آغاز بهكار كانون پژوهشگران دين و رسانه كه با حضور جمعي از دانشآموختگان و پژوهشگران سطوح عالي حوزوي و دانشگاهي و مديران دفاتر و گروههاي پژوهشي ادارهكل پژوهشهاي اسلامي رسانه در تالار انديشه اين ادارهكل برگزار شد ، دكتر محمدحسين ظريفيان مديركل پژوهشهاي اسلامي رسانه با اشاره به سابقه پژوهشهاي ديني رسانه در دنياي غرب و جهان مسيحيت، تأسيس مركز پژوهشهاي اسلامي صدا و سيما در دهه هفتاد را ناشي از توجه و اهتمام رسانه ملّي به اين مقوله دانست و افزود: پس از گذشت ربع قرن از تأسيس يگانه مركز راهبردي مطالعات دين و رسانه در كشور، نيازمند تربيت نسل جديدي از پژوهشگران ديني رسانه هستيم.
وي ايده و راهاندازي كانون پژوهشگران دين و رسانه را در اين راستا ارزيابي كرد و گفت: كميت و كيفيت بالاي دانشآموختگان حوزوي و دانشگاهي رسانهشناس در دو دهه اخير از يكسو و نياز به پرورش و توانمندسازي برگزيدگان آنها براي نقش آفريني اساسي در عرصه پژوهش ديني رسانه اين ادارهكل را بر آن داشت تا در دوره جديد، اين كانون را راهاندازي كند.
دكتر ظريفيان افزود: كانون پژوهشگران دين و رسانه يك نهاد آموزشي مهارتي غير رسمي و زيرمجموعه خانه دين و رسانه ادارهكل پژوهشهاي اسلامي رسانه است كه با هدف شناسايي، جذب، توانمندسازي و ارتقاي سطح دانشرسانهاي و مهارتهاي پژوهشي به دنبال تربيت نسل جديد و به روزتري از پژوهشگران عرصه دين و رسانه است كه بتوانند در عرصه پژوهشهاي بنيادي و كاربردي با اين مجموعه همكاري كنند.
اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آغاز بهكار دورههاي دانشي و مهارتي پژوهشگري ديني رسانه در آينده نزديك تأكيد كرد: پژوهش ديني رسانه داراي سه ركن اساسي تسلط بر مباني ديني، دانش رسانهاي و مهارتهاي پژوهش مانند روش تحقيق است كه در دورههاي آموزشي مهم اين سه ركن پيشبيني شده است.
در پايان اين مراسم، مديركل پژوهشهاي اسلامي رسانه به سوالات پژوهشگران در خصوص نحوه همكاري و ارتباط با گروههاي پژوهشي پاسخ گفت.